Tonkotsu Ramen
History
Le Ramen Tonkotsu est originiaire de Fukuoaka, sur la rive Nord de l’île de Kyushu au Japon. À Fukuoka, on appelle souvent le Tonkotsu, le ramen Hakata ((博多ラーメン). Ce plat populaire est servi dans tous les restaurants de ramen à travers le Japon!
Le ramen Tonkotsu à originalement été créé comme un plat rapide, accessible et peu dispendieux pour les travailleurs aux marchés poissonniers. Aujourd’hui, le ramen Hakata est reconnu pour la longue préparation nécessaire pour atteindre sa saveur authentique.
How It's Made
Our Tonkotsu broth is a 24-hour start to finish process. We begin by boiling pork bones in water for several hours the day before. By boiling our ramen for an extended period, we can reach a creamy broth with a rich pork flavor. Not only is our Tonkotsu delicious, but it also contributes to health benefits as it is a collagen broth boiled down with bone marrow.
The broth is then mixed with a blend of seasonings, spices, and other unique ingredients to complete the soup for an authentic Tonkotsu Ramen soup.